Hvorfor Sorbact®?

Som en helt almindelig bandage. Men helt enestående.

Sorbact® har alle de funktioner, du forventer af en almindelig bandage. Men dens bakteriebindende egenskaber gør den samtidigt helt enestående. Sorbact®-overfladen udnytter en helt naturlig proces, som binder bakterier til sig, hvorved Sorbact® bliver ekstra nyttigt i situationer, hvor et sår udsættes for øget risiko for infektion.

Sådan virker det

Så snart du har lagt Sorbact® på såret, starter processen, hvor bakterier og svampe bindes til dets overflade.

Bakterier bindes til overfladen

Bakterier og svampe, som findes i såret, bindes nu til bandagen. Ved at reducere mængden af bakterier og svampe i såret, fremmes sårhelingen og risikoen for sårinfektion mindskes.

Bakterier fjernes fra såret ved bandageskift

Når bandagen skiftes, fjernes de mikroorganismer (bakterier og svamp), som er blevet bundet til Sorbact® bandagen. Helt naturligt, uden at afgive nogen form for kemisk aktive stoffer til såret.

Sorbact® til alle typer sår – i alle stadier

Sorbact® bandager kan bruges på både tørre og væskende sår, overfladiske og dybe, store eller små sår. Da Sorbact® bandagen ikke frigiver nogen aktive stoffer i såret, kan den bruges lige fra begyndelsen for at forhindre infektion i såret. Bandagerne kan også bruges til at reducere mængden af mikroorganismer i behandling af allerede inficerede sår.

Hvem kan anvende Sorbact®?

Sorbact bandagerne er til behandling af forskellige typer sår på dyr, og er specielt velegnet til heste, hunde og katte. Den unikke bakteriebindende Sorbact®-overflade gør bandagen ekstra god, når den bruges til dyr, der bevæger sig i miljøer, hvor snavs let kommer ind i såret, og hvor der er en øget risiko for sårinfektion.