Sorbact® behandler dyrets sår. Helt naturligt.

Sår hos dyr opstår ofte som følge af en traumatisk skade. Det kan være kamp mellem hunde eller katte, trafikulykker eller skader, der opstår i hestens fold. Fælles for dem alle er, at det ofte sker i urene miljøer. For at såret kan hele bedst muligt, er det vigtigt at holde den bakterielle tilvækst nede. Sorbact® bandagernes unikke bakteriebindende overflade virker ved en helt naturlig proces, der binder bakterier og svampe til sig uden at overføre kemisk aktive stoffer til såret.

Dyrlægesortiment

Som dyrlæge har du tilgang til hele Sorbact®-sortimentet af professionelle bandager til blandt andet hest, hund og kat.

Vis produkter

Apotekssortiment

Dyreejere kan købe et udvalg af Sorbact®-sortimentet på apoteket. Det er også muligt at bestille produkter fra vores dyrlægesortiment online via udvalgte forhandlere.

Vis produkter

Se hvordan Sorbact® fungerer i praksis

Sorbact® bandagerne er velegnede til behandling af mange forskellige typer sår på f.eks. heste, hunde og katte. Den unikke bakteriebindende Sorbact®-overflade gør bandagerne ekstra gode til anvendelse på dyr, som bevæger sig meget i miljøer, hvor der nemt kommer snavs i såret, og hvor der er øget risiko for infektion.
I vores cases kan du læse mere om, hvordan Sorbact® kan anvendes ved sårpleje til dyr og hvordan helingsprocessen foregår.

Vis cases
djurikoner